Věková diverzita se stává výzvou a trendem - Kazdová, Alena
Vzhľadom k nepriaznivému demografickému vývoju sa stáva aktuálnou záležitosťou veková diverzita. Bariéry medzi generáciami. Silné a slabé stránky mladšej a staršej generácie.