Ekonomická kríza, alebo kríza ekonómie - Bačišin, Vladimír
Analýza iracionálneho správania, alebo obmedzenie racionálneho správania. Behaviorálna ekonómia o tom, aké existujú odklony od racionálneho modelu a ako toto správanie ovplyvňuje dynamiku trhov.