Konsolidovaná účtovná závierka v kontexte s akruálnou bázou vo verejnej správe - Štangová, Nora
Nový systém vykazovania informácií v rozpočtovom hospodárení účtovných jednotiek vo verejnej správe. Medzinárodné účtovné štandardy a aplikácia IPSAS do slovenského účtovníctva pomocou akruálnych postupov.