Stagnující mzdy vyžadují kreativnější přístup k odměňování - Scott, Marlowe
Stagnujúce mzdy donútia firmy jednať kreatívne. Dôležitosť vlastného interného školenia vo firme. Nezdravé bonusy na českom trhu. Európska regulácia zvýši tlak na odmeňovanie manažérov. Vodcovstvo.