Česká republika na rozcestí mezi domácí a institucionální péčí o seniory - Kotrusová, Miriam
Súčasná situácia v oblasti sociálnej starostlivosti o seniorov a dopyt po pobytových sociálnych službách v Českej republike. Formálna a neformálna starostlivosť v rámci celého systému sociálnych služieb. Systémy sociálnej starostlivosti v ČR.