Nová média pro HR - Bednář, Vojtěch
Sociálne siete sa stávajú potrebným a užitočným nástrojom v rukách personalistov. Ako ich využiť a pritom sa nespáliť. Letmý pohľad do histórie. Sociálne siete - zdroj informácií.