Leadership - návrat ke kořenům - Košturiak, Ján
Leadership a uplatňovanie vplyvu. Protikladné dôsledky ekonomického rastu - bohatstvo a chudoba. Výsledok práce novodobých lídrov. Začarovaný kruh rastu, spotreby, výroby a ničenia ľudských životov. Každý z nás je podnikateľ. Štyri stupne podnikania. Tisícročná tradícia podnikania. Štyri piliere riadenia z pohľadu jezuitov. Leadership budúcnosti.