Post-hrdinský lídr budoucnosti a jeho úkoly - Helclová, Pavla
Úloha lídrov budúcnosti. Šesť megatrendov, ktoré budú v nasledujúcich rokoch ovplyvňovať firmy a spôsob ich vedenia. Nová povaha globalizácie. Zmena klimatických podmienok, ekológia a znižujúce sa zásoby zdrojov. Demografické zmeny. Individualizácia a rôznorodosť hodnôt. Digitálny životný štýl. Technologické konvergencie. Nové kompetencie lídra budúcnosti - kognitívne, emočné, behaviorálne.