Jak nastavit systém efektivní motivace - Šlapalová Čempelová, Zuzana
Ako nastaviť systém motivácie tak, aby bol vyvážený a fungoval dlhodobo. Stimulovať alebo motivovať. Povesť firmy ako motivačný faktor. Pomoc pri adaptácii vo firme. Človek na mieste, ktoré zodpovedá jeho vedomostiam, schopnostiam a skúsenostiam. Vertikálny a horizontálny kariérny rast. Spravodlivá odmena je nutnosť, nie motivácia. Benefity ako niečo naviac. Budovanie vzťahov medzi zamestnávateľom a zamestnancom.