Bezprizorní děti - fenomén moderního Ruska - Iljuk, Boris
Sociálno-ekonomické a politické udalosti, ktoré prinášajú celý rad negatívnych javov ovplyvňujúcich život spoločnosti. Analýza problémov opustených detí bez domova (deti ulice) v súčasnom, modernom Rusku.