<The> Place of Social Intelligence in the Concept of Holistic Competence of Managers - Porvazník, Ján
Miesto sociálnej inteligencie v koncepte holistickej kompetencie manažérov. Termín sociálna zrelosť subjektov manažmentu v súčasnosti - definovanie. Model holistickej manažérskej kompetencie.