Výroba papírových lahví - Vítek, Miloslav
Využitie papierových fliaš, ktoré sú vyrábané z obnoviteľných zdrojov, sú recyklovateľné a majú veľmi nízku hmotnosť. Prvé typy papierových fliaš. Papierové fľaše švajčiarskej firmy Cartofont. Papierové fľaše japonskej firmy KAO. Súčasné typy papierových fliaš.