Sedmkrát o společenství vlastníků jednotek - Drbohlav, Josef
Problematika účtovania a zdaňovania príjmov za prenájom spoločných častí domu v spoločenstve vlastníkov bytov. Náklady pri prenájme nebytových priestorov. Príklady.