Káru ťahá stará Európa - Legéň, Marek
Moderné elektromery - základný predpoklad pre budovanie tzv. smart girds, inteligentných sietí, vďaka ktorým by sa malo zefektívniť využívanie energie. Šetrenie, efektívna koordinácia výroby a spotreba zákazníkov. Usmernenie energie podľa potreby. Švédsky prístup. Inteligentné elektromery v Taliansku.