Integrovaný systém typových pozícií (ISTP) - sprievodca trhom práce - Mihály, Géza
Disproporcie medzi dopytom a ponukou práce a opatrenia na zmiernenie ich príčin. Úprava opatrení aktívnej politiky trhu práce s dôrazom na znevýhodnených uchádzačov o zamestnanie. Služby zamestnanosti a poskytovanie poradenstva uplatňuje Integrovaný systém typových pozícií (ISTP). Programové vyhlásenie vlády a aktualizácia Národného programu reforiem SR 2012 v zmysle uznesenia vlády SR č. 300 zo dňa 27. júna 2012.