Posudzovanie relevantného trhu pri koncentráciách spoločnosti z pohľadu ochrany hospodárskej súťaže - Mižičková, Ivana
Pojem trh a relevantný trh. Slovenská právna úprava. Notifikačné kritériá súvisiace s koncentráciou. Európska právna úprava koncentrácií.