Aktivity vysokoškolského pedagogického procesu na podporu poznania výkonnosti samosprávneho prostredia v podmienkach vzájomnej spolupráce - Grell, Michal
Analýza poznatkov získaných riešením študentských záverečných prác na FHI EU v Bratislave. Tieto práce sú zamerané ny skúmanie výkonnosti samosprávy aplikáciou metodiky Balanced Scorecard, možnosti vplyvu informačných technológií na kvalitu života v obci a na niektoré aspekty elektronických služieb pre samosprávy. Prezentácia zasadenia týchto tém do rámca vládneho programu ESO (Efektívna, Spoľahlivá a Otvorená štátna správa).