Zmeny vekovej štruktúry zamestnanosti v Slovenskej republike - Kadlečík, Ľubomír
Problematika zmien vekovej štruktúry zamestnanosti v SR. Starnutie kvalifikovaných zamestnancov môže v budúcnosti spôsobiť nedostatok odborných pracovníkov a ohroziť zamestnanosť.