Účetní závěrka 2012 - Strouhal, Jiří
Zostavenie účtovnej závierky je vrcholom účtovných prác v účtovnej jednotke za celé účtovné obdobie. Analýza uzávierkových prác, operácie s dlhodobým majetkom, zásoby, zúčtovacie vzťahy, identifikácia splatnej a odloženej dane.