Obchodný anjel - príčiny využívania tejto inovatívnej formy financovania MSP v SR v marginálnej miere v komparácii s ekonomicky vyspelými krajinami EÚ - Badida, Peter
Kapitálové investície obchodných anjelov radíme medzi inovatívne formy financovania MSP podnikov, ktoré zohrávajú kľúčovú úlohu pri tvorbe HDP Slovenska a vyspelosti ekonomiky. Modely efektívneho využívania kapitálu obchodných anjelov a zvyšovanie kvantity využívania tejto inovatívnej formy financovania na úroveň porovnateľnú s vyspelými ekonomikami EÚ.