Význam dodacích doložiek Incoterms v medzinárodnom obchode - Cyprichová, Zuzana
Doložky Incoterms uľahčujú zmluvným stranám špecifikovať dodaciu podmienku v kúpnej zmluve. Pomocou týchto medzinárodných pravidiel je možné vyhnúť sa neistote odlišných výkladov dodacích doložiek v rozličných krajinách.