Zdanenie bánk ako prevencia vzniku finančných kríz - Frnková, Veronika
Možnosti a spôsoby zdanenia finančného a bankového sektora. Analýza dôvodov, ktoré vedú k zavedeniu takzvanej bankovej dane. Koncepcie a teórie možného zdanenia finančného sektora a prekážky, ktoré tomuto zdaneniu bránia.