Nová úloha vlády na trhu práce pri zavádzaní flexiistoty - Kollár, Ján
Ekonomické procesy a zhoršujúce sa podmienky pracovného trhu na Slovensku. Teoretické východiská a predpoklady, ktoré by viedli k prehodnoteniu funkcií štátu a následne k zavedeniu flexiistoty, ako súčasti politiky zamestnanosti.