Koncept prípravy študentov vysokých škôl na celostnú manažérsku spôsobilosť - Porvazník, Ján
Súčasný pohľad na manažérsku spôsobilosť. Model celostnej osobnej, pracovnej a manažérskej spôsobilosti. Pravidlá pre výučbu, samoštúdia, manažérskych projektov a ohodnocovania výsledkov štúdia.