Možnosti návratu ke zlatému standardu - Obdržálek, Ladislav
Zlato - jeho cena a úloha v ekonomike. Návrat k zlatému štandardu a okolnosti, ktoré tomu bránia. Zavedenie zlatého štandardu by mohlo pôsobiť proti ekonomickému rastu.