Úplné znenie zákona o sociálnom poistení s komentárom - Hvojník, Igor
Úplné znenie zákona č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení, v znení ďalších zákonov, ktorý nadobudol účinnosť 1. januára 2013, aj s komentárom.