Chorvatská republika - nový člen Evropské unie - Kukliš, Igor
Hodnotenie najdôležitejších krokov integračného úsilia chorvátskych vlád inštitúciami Európskej únie v uplynulej dekáde. Zmeny na politickej scéne, ktoré ovplyvnili ústretovosť Európskej únie voči Chorvátsku.