Krajinné výstavy ako marketingový nástroj zameraný na rozvoj regiónov - Rentková, Katarína
Využitie krajinných výstav je výsledok marketingových aktivít, ktoré so svojimi funkciami vytvárajú atraktivity pre turistov. Forma marketingu územia, prepojenie na regionálne štruktúry, porovnanie ich využitia doma a v zahraničí.