Odborové hnutie a zamestnanecká participácia: kooperácia alebo antagonizmus? - Sekerák, Marián
Vzájomný vzťah medzi odbormi a formami zamestnaneckej participácie, ich špecifiká, charakteristické znaky a zmysel. Prostriedky artikulovania legitímnych požiadaviek zamestnancov v podniku. Problémy odborov v súčasnosti.