Likvidácia obchodnej spoločnosti z právneho, daňového a účtovného hľadiska - Kolembus, Anton
Vstup spoločnosti do likvidácie. Likvidátor spoločnosti. Účtovný pohľad na likvidáciu obchodnej spoločnosti. Daňový pohľad na likvidáciu obchodnej spoločnosti.