Vybrané problémy používania modelu CAF v podmienkach miestnych samospráv - Barlová, Alexandra
Manažérstvo kvality v podmienkach miestnych samospráv s dôrazom na používanie modelu CAF. Charakteristika, vývoj a aktuálny stav vo využívaní modelu CAF v Európe. Porovnávanie a implementácia systému manažérstva kvality podľa normy ISO 9001.