Hvízdanie pod ochranou - Leško, Marián
Návrh zákona o ochrane osôb pri odhaľovaní trestnej činnosti súvisiacej s trestnými činmi korupcie a inými vybranými trestnými činmi. Ochrana oznamovateľov vo verejnom záujme. Zlé skúsenosti nositeľov ceny Biela vrana z minulosti. Poskytnutie preventívnej ochrany. Možnosť získania odmeny za statočnosť.