Nové chute dravcov - Orfánus, Dominik
Investície fondov a finančných skupín do netradičných obchodov. Príklady investovania private equity niektorých spoločností. V minulosti investovanie do odvetví, ktoré rástli. Rast konkurencie. Tradičné odvetvia prestali byť zaujímavé. Presun súkromného kapitálu do odvetví, kde ešte nie sú silní strategickí hráči. Dôležitá hĺbková analýza trhu.