Možnosti posílení energetické bezpečnosti Evropské unie - Machytka, Daniel
Vybrané aspekty európskej energetickej agendy, ktorá funguje na základe odlišných národných prístupov, než ako sú uvedené pod mechanizmami európskej integrácie. Súčasná podoba energetickej bezpečnosti EÚ a možnosti jej posilnenia.