Daňová problematika fotovoltaických elektrární - Mauritzová, Eva
Problematika fotovoltaických elektrární je téma, ktorá odpovedá snahe zníženia nákladov na spotrebu elektrickej energie. Využitie solárnej energie ako jednej z možnosti obnoviteľného zdroja energie, prípadne z pohľadu daní.