Vybrané zmeny v zákone o dani z príjmov po prijatí novely č. 395/2012 Z. z. - Mezeiová, Viera
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Podrobný prehľad zmien, ktoré obsahuje novela zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. Zmeny zdaňovania a iné zmeny týkajúce sa aj právnických osôb.