Novela Obchodného zákonníka - Majcherová, Zuzana
Dňa 1. 2. 2013 nadobudol účinnosť zákon č. 9/2013 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony.