Ako vyplniť daňové priznanie vo verejnej správe a územnej samospráve za rok 2012 - Sekerková, Ľubica
Výklad jednotlivých riadkov daňového priznania s konkrétnym príkladom na vyplnenie daňového priznania obce za rok 2012