Otvorenosť a jej vzťah k makroekonomickému vývoju - Skalák, Pavol
Vzťah otvorenosti a makroekonomického vývoja. Tri potenciálne vplyvy otvorenosti na rýchlosť rastu produktivity v ekonomike. Vplyv otvorenosti na priemysel. Vzťah medzi vývozom a výkonnosťou.