Klíma školy významný faktor rozvoja osobnosti učiteľa a žiaka - Godla, František
Faktory, ktoré determinujú každodennú atmosféru v škole. Charakteristika sociálnej situácie a kvality vzťahov v podmienkach školy či triedy. Prostredie, atmosféra a sociálna klíma na školách.