Strategické partnerstvo rodiny a školy základné princípy získavania dôvery - Bieleszová, Dušana
Princípy získavania si rešpektu a dôvery rodičov k učiteľom. Spolupráca rodiny a školy ako strategické partnerstvo, ktoré je nevyhnutnou súčasťou úspešného vzdelávania žiakov.