Metodologické hľadiská vyjadrenia a hodnotenia dopytu po cestovnom ruchu - Pompurová, Kristína
Podstata dopytu v ekonomickej teórii a cestovnom ruchu. Faktory ovplyvňujúce dopyt po cestovnom ruchu. Meranie dopytu po cestovnom ruchu.