Hodnotenie programového zabezpečenia rozvoja cestovného ruchu v mestských strediskách - Michálková, Anna, 1968-
Zhodnotenie programového zabezpečenia mestských stredísk cestovného ruchu v SR na základe zvolenej metodiky. Sekundárny prieskum, v ktorom bolo analyzovaných 53 mestských stredísk cestovného ruchu, a ktoré sú uznané za významné lokality mestského typu. Výsledky výskumu.