Prínosy a obmedzenia rozpočtovania na princípe kaizen - Šagátová, Slavka, 1975-
Základným princípom fungovania tejto koncepcie je, že aj malé zlepšenia môžu priniesť veľký efekt v oblasti výkonnosti podniku. Pre úspešnú aplikáciu princípov kaizen je nutné jeho preniknutie do podnikovej kultúry a myslenia ľudí. Zásady systému kaizen a požiadavky na rozpočet. Odstránenie nedostatkov pri výbere rozpočtových alternatív.