Osobný automobil ako výhra - Rabatinová, Marcela, 1977-
Spoločnosť s ručením obmedzeným v rámci reklamnej kampane vyhlásila súťaž o výhru osobného auta a iných predmetov. Ako sa má zaúčtovať kúpa takýchto predmetov a ako je to s uplatnením DPH. Čo sa môže zaúčtovať do daňových výdavkov.