Posudzovanie príjmov na účely zamestnaneckej prémie - Rabatinová, Marcela, 1977-
Zamestnanec pracoval 6 mesiacov v hlavnom pracovnom pomere a 1 mesiac na dohodu o pracovnej činnosti. Za aké obdobie sa mu bude počítať zamestnanecká prémia.