SZČO a nárok na daňový bonus - Rabatinová, Marcela, 1977-
Odpoveď na otázku, či má samostatne zárobkovo činná osoba – živnostníčka nárok na daňový bonus na dieťa, ak za rok 2009 dosiahla príjmy podľa paragrafu 6 zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. vo výške viac ako 6-násobku minimálnej mzdy a od júla 2009 je na materskej dovolenke.