Principy zvyšujúci úspěšnost dárcovství u občanských sdružení - Čapková, Barbora
Analýza využívania princípov projektového riadenia pri získavaní voľných zdrojov v neziskových organizáciách. Významné faktory získavania finančných prostriedkov zvyšujúcich úspešnosť darcovstva ako samostatnej kategórie, ktoré se vzájomne dopĺňajú a umožňujú neziskovým organizáciám zvýšit úspešnosť darcovstva.