Diagnostika doby obratu pohľadávok vo vybranom podniku - Hutera, Milan
Porovnanie hodnoty doby obratu pohľadávok vypočítanej z účtovných výkazov a hodnoty vypočítanej analýzou doby splatnosti vystavených faktúr vo vybranom podniku v rokoch 2010 a 2011.