Benchmarking veřejných služeb - Kočková, Hana
Navrhnutie možných riešení benchmarkingu v podmienkach manažmentu verejných služieb ako metódy hodnotenia efektívnosti. Použitie verejných zdrojov v miestnej samospráve.